Oletko tehnyt päätöksen kehittää digitaalista liiketoimintaasi?

Geniem Service Lab on Geniemin palveluyksikkö, joka koostuu raudanlujista palvelumuotoilun ammattilaisista, valmiina auttamaan sinua tavoittamaan asiakkaasi, ja löytämään menestyksesi leimahduspiste.

Meidän kanssamme luot riskittömällä tavalla uusia, realistisia ja toteuttamiskelpoisia tapoja palvella asiakastasi digitaalisissa ympäristöissä. Samalla löydät uusia näkökulmia tuottamaasi asiakaskokemukseen ja siihen liittyviin sisäisiin prosesseihin.

Maalituubi

Geniem Service Labin palvelumuotoilutyö koostuu neljästä vaiheesta, joissa yhteistyön, oivallusten ja konkreettisen tekemisen kautta tuotetaan käyttövalmis ja todennettu konsepti digitaalisen palvelukehityksen pohjaksi.

Sivellin

Suunnitteluprosessi

1. Kehystä

Määritetään kehys, jonka sisällä toimitaan. Mitä tavoitellaan, mikä on kohderyhmä, mitkä ovat asiakkaan ja toimittajan vastuut?

2. Matkaa

Matkataan palvelupolku. Tarkastellaan toimintamalleja käyttäjien näkökulmasta. Mitä käyttäjä haluaa saavuttaa? Miten hänet ohjataan tavoitteeseensa?

3. Muotoile

Muotoillaan palvelua. Innovoidaan vapaasti, löydetään käyttäjätarinoille konkreettinen muoto ja tehdään niistä prototyyppi.

4. Kokeile

Kokeillaan prototyypin avulla konseptin toimivuutta loppukäyttäjillä.

Asiantuntijamme

Teemu

Teemu Into

Design Lead

Teemulla on yli kymmenen vuoden kokemus digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja palvelumuotoilutyöstä. Nimensä mukainen innostuja, joka tietää miten hyvä asiakaskokemus ja liiketoiminnalliset tavoitteet saadaan kohtaamaan toisensa.

Laura

Laura Siltala

Service Designer, Testing Officer

Tiimimme akateemikko. Lauralla on käytännön osaamisen taustalla aina annos teoreettista ajattelua ja analyyttista otetta. Perfektionisti, joka ei lepää ennen kuin jokainen kulma käyttökokemuksessa on hiottu huippuunsa.

Karlo

Karlo Tuominen

Senior Service Designer

Karlo on käytännönläheinen suunnittelija, joka nauttii sisältöjen järjestämisestä harmoniseksi kokonaisuudeksi, pitäen koko ajan mielessä asiakkaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Karlon osaavissa käsissä palvelu herää henkiin.

Tuomas

Tuomas Kumpula

CEO

Tuomaksella on pitkä kokemus ohjelmistoalalta, hän on ollut luomassa menestystarinoita niin innovatiivisten startupien parissa, kuin isojen pörssiyhtiöden palvelujen digitalisoinnissa. Tämä kokemuspohja on arvokas osa tiimiämme.


Aiheesta blogissamme


Tilaa materiaalit

Anna sähköpostisi, niin lähetämme sinulle materiaalit, joita käytämme palvelumuotoilutyössämme. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissä!

Pakettiin sisältyy: